Ruim 15 jaar
Blend-it Design

Grafisch ontwerp & Website ontwikkeling in Kaatsheuvel

2005: De start van een grafisch ontwerp bureau

Joost Molenschot is klaar met zijn opleiding “Media vormgever, Art & Design”. Na zijn succesvol doorlopen stage mag Joost fulltime komen werken bij het reclame bureau in Waalwijk waar hij stage liep. Na een half jaar kan hij minder uren werken in verband met teruglopende opdrachten.

Dan begint het te kriebelen om zelf te starten. Na wat websites en logo’s voor vrienden en kennissen ontworpen te hebben besluit hij de stap te nemen en schrijft zich in bij de kamer van Koophandel.

Blend-it Design is geboren.

Lokale ondernemers

Weg uit het ouderlijk huis

Al snel komen er meer opdrachten van bekenden uit vooral Brabant. Studentenverenigingen in Breda, Dj’s uit Tilburg, etc. Door de tevredenheid van klanten komen er steeds meer opdrachtgevers bij. In deze periode maken we veel posters, flyers en allerlei andere promotie producten voor diverse horeca zaken in Breda, Tilburg en Eindhoven. Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van wat Blend-it Design destijds maakte.

Na een aantal jaar met veel plezier aan deze opdrachten gewerkt te hebben vanuit een slaapkamer in het ouderlijk huis in Kaatsheuvel was het moment gekomen een kantoor te gaan huren. Samen met een andere lokale ondernemer begon het avontuur in Waalwijk.

Wij werken graag samen

Verhuizen binnen Waalwijk

Tijdens de eerste jaren van Blend-it Design hebben wij diverse partners leren kennen. We werken daarom samen met diverse drukkerijen, fotografen, webdesigners, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers.

Vanuit het eerste kantoor stromen we door naar het industrie terrein in Waalwijk. Waar we het kantoor betreden van een van onze partners, Pulles&Pulles. Deze samenwerking heeft veel mooie projecten teweeg gebracht.

Sprookjesachtig uitzicht

Uitzicht op de Efteling

Terug naar waar het ooit begon. Niet in het ouderlijk huis op een slaapkamer, maar naar een kantoorruimte in het verzamelpand het Hoefijzer tegenover de Efteling in Kaatsheuvel met prachtig uitzicht op de Efteling. Ruim 3 jaar hebben we op deze lokatie gezeten maar ondanks de prachtige lokatie bracht dit pand niet de inspiratie mee die Blend-it Design zocht. Mede door een aantal interim opdrachten waardoor het kantoor grotendeels onbemand was werd besloten dit pand te verlaten.

Een mijlpaal tijdens een pandemie

15 jaar bestaan & pandemie

Een mijlpaal, Blend-it Design bestaat ruim 15 jaar! Maar dat niet alleen, er breekt een wereldwijde pandemie uit door het Corona virus. Een periode die voor iedereen zijn eigen uitdagingen mee nam. Een periode van hectiek maar vooral ook van creatieve oplossingen, snel schakelen en bedrijven helpen waar we kunnen. Het verhaal van de eerste 15 jaar.

Het gezicht achter Blend-it Design

Eigenaar

Joost Molenschot

Waar je mij blij mee maakt

Artikelen

Interessante artikelen

Blend-it Design | Grafisch ontwerp en website ontwikkeling op één plek in Kaatsheuvel.