Webdesign laten maken
in Drunen

Een website laten maken? Blend-it Design maakt websites in alle soorten en maten. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant in het dorp Kaatsheuvel.

Webdesign nabij Drunen

Blend-it Design een ontwerp en webdesignbureau gevestigd in Kaatsheuvel. Op een kleine 10 minuten van Drunen. Met ruim 10 jaar ervaring in WordPress en andere systemen bouwen wij websites in alle soorten en maten. Voor startende ondernemers maar ook voor gevestigde bedrijven.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

Ontwerp en website ontwikkeling

Op de bestaande huisstijl van het bedrijf maken wij een passend webdesign. Wij kunnen ook een huisstijl ontwerpen wanneer deze nog niet aanwezig is. Samen overleggen we dit design waarna wij met de daadwerkelijk bouw van de website beginnen. Vervolgens is het tijd om de website te vullen en het web te veroveren met je nieuwe website.

Wat kan ik laten ontwerpen?

Is je website vindbaar in Drunen?

Is de nieuwe website klaar? Dan is het natuurlijk zaak dat er ook bezoekers komen. Wil je alleen in Drunen gevonden worden of ook daarbuiten? Natuurlijk bouwen wij je nieuwe website volgens de laatste technieken en wensen van Google om deze zo goed mogelijk indexeerbaar te maken. SEA, SEO allemaal termen die wij begrijpen en samen gaan we kijken naar de beste aanpak voor je vindbaarheid. 

Waarom Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?