Webdesign Kaatsheuvel

Een website laten maken in Kaatsheuvel? Blend-it Design maakt professionele webdesigns in alle soorten en maten. 

Wij designen websites in Kaatsheuvel

Blend-it Design is een ontwerp en webdesign bureau gevestigd in Kaatsheuvel. Wij bouwen websites in diverse open source CMS systemen. WordPress is zo’n CMS. Voluit geschreven betekent dit “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

WordPress website laten bouwen

Het WordPress CMS is een open source CMS. Dit wil zeggen dat het gebruik van het CMS gratis is. Echter is het wel van belang dat de WordPress site goed gebouwd is, goed onderhouden blijft en functioneel is. Wij bouwen websites op basis van bestaande thema’s welke aangeschaft kunnen worden maar het is uiteraard ook mogelijk een compleet custom website te maken. Een unieke site die niemand anders heeft. Een vaste prijs voor een website is erg moeilijk te noemen, daarom maken wij graag een offerte op maat.

Lokaal bedrijf met korte lijntjes

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie en we bespreken alles met een kopje koffie in Kaatsheuvel of bij jouw op kantoor.

Webdesigner Kaatsheuvel

Waarom Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?