Webdesign bureau nabij Waalwijk

Een website laten maken in Waalwijk? Blend-it Design is een professionele webdesigner uit Kaatsheuvel en maakt websites in alle soorten en maten. 

WordPress website Waalwijk

Blend-it Design een ontwerp en webdesignbureau gevestigd in Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van Waalwijk. Wij bouwen websites in bijvoorbeeld WordPress. WordPress is een CMS systeem. Voluit geschreven betekent dit “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst en afbeeldingen op je eigen website aan te passen. Met onze ruim 10 jaar ervaring maken wij graag een professionele website voor jou.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

Wat kost een webdesigner

Een lastige vraag. Want wat moet de website allemaal kunnen? Wat is het doel van de website? Wil je alleen mensen bereiken in Waalwijk en omstreken of moet hij nationaal of zelfs internationaal vindbaar zijn. Meertaligheid? Een afrekenmodule? Zo zijn er nog honderden aspecten die prijs van je nieuwe website bepalen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een passende offerte te komen. 

Wat kan ik laten ontwerpen?

Lokaal webdesign bedrijf in Waalwijk

Omdat wij in Kaatsheuvel zijn gevestigd is een persoonlijke benadering vanzelfsprekend. Natuurlijk werken we ook veel via het digitale kanaal. Maar tijdens het bouwen van je website zullen we elkaar vaker persoonlijk spreken. Wij worden graag je vertrouwde partner op het gebied van websites maar ook op het gebied van ontwerp. 

Wat ontwerpen we bij Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?