Professionele WordPress website laten maken? Wij doen het vaker! 

Een WordPress site laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten.

WordPress website

WordPress is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

Wat kost een WordPress website

Het WordPress CMS is een open source CMS. Dit wil zeggen dat het gebruik van het CMS gratis is. Echter is het wel van belang dat de WordPress site goed gebouwd is, goed onderhouden blijft en functioneel is. Wij bouwen websites op basis van bestaande thema’s welke aangeschaft kunnen worden maar het is uiteraard ook mogelijk een compleet custom website te maken. Een unieke site die niemand anders heeft. Een vaste prijs voor een website is erg moeilijk te noemen, daarom maken wij graag een offerte op maat.

Advies van ontwerp tot hosting van je WordPress site

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? 

Waarom Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?