Op zoek naar een WordPress specialist in de omgeving van Den Bosch

Een WordPress site laten maken door een specialist in de omgeving van Den Bosch? Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress websites in alle soorten en maten.

WordPress websites laten maken in Den Bosch

Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress. Wij zijn centraal in Brabant gevestigd in Kaatsheuvel en komen graag bij je langs in Den Bosch om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om een kleine WordPress site of een uitgebreide Woocommerce webshop.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

Brabantse eerlijkheid

Wil je een nieuwe website of je bestaande website om laten bouwen naar een WordPress website? Wij kijken samen met je naar de beste oplossingen voor je vraag over websites en maken dit (indien mogelijk) passend binnen het beschikbare budget. Voor een afgesproken bedrag maken wij de website. Geen verrassingen, gewoon Brabantse eerlijkheid.

Advies en ontwikkeling voor de perfecte WordPress website

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Hoe zit het met de vindbaarheid. Ben ik vindbaar in Den Bosch of juist in heel Brabant, Nederland of wereldwijd?

Website laten maken Den Bosch

Mogen wij aan de slag met jouw website? Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen graag langs en bespreken tijdens een gesprek jullie wensen voor jullie website. Of dit nu gaat over het optimaliseren van een bestaande website of de ontwikkeling van een nieuwe website. 

Waarom Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?