Op zoek naar een WordPress Website in Eindhoven?

Een website laten? Blend-it Design maakt professionele websites in alle soorten en maten en heeft al diverse klanten uit Eindhoven.

Websites in Eindhoven

Gevestigd in Eindhoven en wil je een nieuwe website of je bestaande website om laten bouwen naar een WordPress website? Wil je gaan uitbreiden met een webshop. Wij kijken samen met je naar de beste oplossingen voor je vraag over websites en maken dit (indien mogelijk) passend binnen het beschikbare budget.  Voor een afgesproken bedrag maken wij de website. Geen verrassingen. Brabantse eerlijkheid.

Vrijblijvende
offerte aanvragen?

WordPress website laten maken in Eindhoven

Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress. Dit is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Met WordPress kun je zelf je website bijwerken. Denk aan het vervangen van foto’s en het aanpassen van teksten. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

Wat kan ik laten ontwerpen?

Advies en ontwikkeling voor de perfecte website

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan?

Waarom Blend-it Design?

websites

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

grafisch ontwerp

Wij ontwikkelen websites welke aansluiten bij de wens en doelgroep van de klant

specialist in huis

liever (tijdelijk) een specialist in ontwerp en websites op de werkvloer?